Hoppa över navigering

Service och reparation av laserpulsgivare

Service och reparationer

Kontakta produktsupportteamet för laserpulsgivare innan ni skickar en enhet för reparation eller utbyte. För att er verksamhet ska störas så lite som möjligt försöker vi alltid, om möjligt, först lösa eventuella problem per telefon eller e-post innan vi tar beslutet att enheten behöver skickas in till Renishaw.

Renishaw erbjuder ett komplett utbud av servicealternativ för att säkerställa oavbruten funktion så att ni kan uppfylla kraven på kvalitetssäkring och affärsverksamhet. Alla reparationer av laserpulsgivare utförs av våra kunniga tekniker på vårt UK Service Centre. Förutom standardreparationer finns även RBE-enheter (Repair by Exchange/Reparation genom utbyte) för flera artiklar som ett kostnadseffektiv reparationsalternativ.

Förhands-RBE (Repair By Exchange/Reparation genom utbyte)

Genom denna tjänst skickar vi dig en ”som ny”-utbytesprodukt. Detta lättanvända alternativ är avsett för att minska stilleståndstiden som orsakas av driftfel. För att dra nytta av detta alternativ, ring bara ditt lokala Renishaw-kontor, bekräfta ditt inköpsordernummer och ge oss serienumret på ditt system så skickar vi en utbytesprodukt. Din formella inköpsorder och den ”skadade enheten” ska skickas till Renishaw så snart som möjligt.

Med dessa RBE-servicealternativ kan existerande kunder byta ut felaktiga produkter med minskade kostnader och stilleståndstid, utan att kompromissa med processens integritet.