Hoppa över navigering

Tillbehör

Renishaw tillhandahåller ett heltäckande utbud av individuellt specificerad tillbehörsutrustning för att komplettera och maximera potentialen hos dess avancerade additiva tillverkningssystem

TEMPUS™-teknologi: Reducera tillverkningstiden med upp till 50 % utan att kompromissa om detaljernas kvalitet.

TEMPUS-teknologi är en ny skanningsalgoritm för RenAM 500-serien med additiva tillverkningssystem med metall, som erbjuder en märkbar ökning i AM-produktiviteten - upp till 100 % i vissa fall. Detaljkvaliteten påverkas inte.

Renishaw AM-kunder kan dra nytta av de tids- och kostnadsbesparingar som är kopplade till reducerad tillverkningstid, vilket resulterar i lägre kostnad per detalj.

Klicka här för mer information.

Optisk systemverifiering (OSV) för RenAM 500-serien med system för additiv tillverkning

Optisk systemverifiering (OSV) erbjuder en smart och smidig lösning för att introducera processkvalitetskontroll i ditt AM-produktionsarbetsflöde - vid den tid och frekvens som passar dig.

OSV avser användarvänliga tester som RenAM 500-seriens kunder kan utföra på sina egna maskiner för att kontrollera och kalibrera fokus, effekt samt skanningsfält på sina lasersystem.

Klicka här för mer information.

RBV (Reduced build volume, minskad byggvolym) för Renishaws system för additiv tillverkning

RBV-tillbehöret är utvecklat för att enkelt passa i byggvolymen för Renishaws AM-system, och det är snabbt och enkelt att installera och ta bort för användaren.

RBV möjliggör
snabba tester och utveckling av parametrar i realtid, för en snabbare
materialutveckling.

Ladda ner databladet nedan eller kontakta oss för mer information.

Leverans av tillbehör

För information om det fullständiga utbudet av tillbehör för att underlätta den dagliga driften av dina AM-system, kontakta ditt lokala Renishaw-kontor.

Renishaw har ett globalt försäljnings- och support-nätverk.

Ladda ned