Hoppa över navigering

Spatial lasermätning

Lasersystem och sensorer av världsklass för kartläggning, undersökning, positionering och mätning med hög prestanda, även i extrema miljöer.

Renishaws lasersystem för mätning och undersökning med hög hastighet är konstruerade för att användas i miljöer där hastighet, noggrannhet och säkerhet är viktigt.

Lasermätning i extrema miljöer

Våra lasersystem för gruvdrifts- och stenbrytningsskanning, fordonsmonterad skanning i vattenlandbaserade kartläggningsapplikationer och marin dynamisk positionering har utvecklats under många år i nära samarbete med de som arbetar på fältet, och används ofta på grund av sin pålitlighet och användarvänlighet.

Vi introducerar lidarsensorn Merlin för prisvärd hydrografisk undersökning

Se vår nya Merlin-animering för att få veta hur denna unika farkostbaserade lidarsensor för marin undersökning kan dramatiskt öka ert produkt- och serviceutbud till låg kostnad. Som ett resultat av detta kan ni minska den tid som besättning och farkost befinner sig i riskfyllda områden, och förkorta projektens tidsschema.

Undersökningssystem för gruvdrift och stenbrytning

Renishaws laserskanningsenheter för gruvdrifts- och stenbrytningsindustrin har varit banbrytande inom laserteknologin, och möjliggör för användare att undersöka tidigare oåtkomliga områden och planera framtida projekt på ett säkert sätt, samtidigt som produktiviteten maximeras.

Bland våra välkända och ofta använda system finns Quarryman, Boretrak, C-ALSVoid Scanner och Dynascan.

Farkostbaserad lidar för marin undersökning

Merlin är den nya kartläggningsprodukten från Renishaw, speciellt konstruerad för att integreras med den existerande hydrografiutrustningen på er undersökningsfarkost.

Du kan synkronisera Merlins lidardata ovanför vattenytan med era undervattenssensorer för att skapa noggranna 360° datauppsättningar av miljön ovanför och under vattenytan samtidigt.

Positionering för farkoster till havs

Fanbeam har varit marknadsledande i mer än 20 år, tack vare hållbarhet, hög prestanda under tuffa förhållanden och användarvänligheten för DPO (dynamic positioning operators).

Vårt enorma nätverk av globala servicecentra drivs av erfarna Renishaw-utbildade tekniker, och alla har ett komplett lager med reservdelar och utbytesenheter för att minska stilleståndstiden.

Lasersensorer för systemintegrering

Vårt utbud av lasermoduler, lämpliga för OEM, använder pulsad flygtidsteknologi för att leverera mycket noggrann avstånds- och förekomstinformation över långa eller korta avstånd.

Renishaws experter arbetar med systemintegrerare för att tillhandahålla unika lösningar för många olika branscher. Våra lasermoduler används ofta för trafik- säkerhets- och militära applikationer.