Hoppa över navigering

Service och support

Renishaw har ett globalt service- och supportnätverk med fler än 70 kontor i 35 länder.

Kundtjänst nära dig

Renishaw erbjuder olika service- och supportalternativ till sina kunder, vilket gör att du kan känna dig säker på ditt köp, och får fullständig trygghet.

Renishaw är ett globalt företag, med många supportkontor på platser över hela världen. Om du befinner dig utanför Storbritannien och letar efter produkttjänster eller support så finns kontaktinformationen för ditt lokala kontor här.

Omo du har en teknisk fråga om din produkt, kontakta oss via vår sida för teknisk support.

Om du befinner dig i Storbritannien och har ett problem med någon Renishaw-utrustning, kontakta vårt UK Sales and Support team på 01453 524111, uksalessupport@renishaw.com eller klicka på motsvarande produktserie nedan för att få mer information.

Renishaws globala servicenätverk

Renishaw har ett globalt service- och supportnätverk, och med fler än 4000 anställda i hela världen kan vi erbjuda utmärkt service till våra kunder, var du än finns, genom vårt nätverk av fler än 70 helägda kontor, i fler än 35 länder.

Kontaktinformation för ditt lokala Renishaw-kontor eller återförsäljare finns på våra globala sidor för platser- , där du kan prata med personal som alltid gärna besvarar de frågor du har om din Renishaw-utrustning.

Eller bläddra bland våra produktsupportsidor