Hoppa över navigering

Metrologifixturer

Renishaw erbjuder ett sortiment av modulära fixturer och programvara för användning med koordinatmätmaskiner (CMM), Equator™-mätsystem och visuella system.

Renishaws webbutik

Besök Renishaws webbutik för att hitta ett stort utbud av fixtureringslösningar för koordinatmätmaskiner, mätsystemet Equator™, och visuella och multisensormaskiner.

Renishaw har utvecklat ett omfattande produktsortiment som innefattar modulära fixturer som har specialkonstruerats för CMM-maskiner, visuella system och mätsystemet Equator.

Med Renishaws fixturer kan du förbättra produktiviteten, möjligheten att återskapa samt detaljstyra kontrollprocessen genom snabb och reperterbar inställning av fixturer som är lätt att konfigurera:

  • Alla komponenter är handdragna och kräver inga specialverktyg.
  • Basplattorna har alfanumerisk märkning så att inställningar snabbt och noggrant kan dokumenteras och upprepas.

I sortimentet finns ett stort utbud av basplattor och komponenter tillgängliga i gängstorlekarna M4, M6 och M8. Flexibiliteten i sortimentet innebär att en komplett fixtureringslösning kan skapas för varje detalj oavsett storlek, form eller material. 

För att ytterligare öka inspektionsutrustningens produktivitet har Renishaw nu introducerat programvaran FixtureBuilder för att hjälpa till att skapa fixtureringsuppställningar, tillhandahålla dokumentation och utföra off-line-programmering.

Modulära fixturer och programvara

Applikationsbilder

Ytterligare information