Hoppa över navigering

Farmaceutisk analyserare RA802

Ett snabbt Raman-avbildningssystem utvecklat för att hjälpa forskare att hantera formuleringsutmaningar och korta tiden för utveckling av mediciner.

Den farmaceutiska analyseraren RA802 är ett dedikerat Raman-system med hög hastighet utvecklat för farmaceutisk analys. Det kan generera heltäckande kemiska bilder av provytor på så lite som 5 minuter med Renishaws unika LiveTrack™- och StreamLine™-tekniker.

Det kan användas för att bättre förstå farmaceutiska formuleringar för att utveckla mediciner snabbare eller utföra grundorsaksanalys.

Kontakta oss

RA802 med skärm

Egenskaper

Med den farmaceutiska analyseraren RA802 kan du generera kemiska bilder upp till 150 gånger snabbare än konventionella metoder, medan fokus upprätthålls, vilket säkerställer att bilder på farmaceutiska tabletter håller hög kvalitet.

Kemiska komponenter kan markeras med färg på Raman-bilder och karaktäriseras med partikelstatistik. Detta ger användarna ett verktyg för att förstå hur varje komponent är distribuerad i provet och rationalisera den faktiska prestandan mellan olika serier och formuleringar.

För mer detaljerad information, ladda ner produktmeddelandet för RA802.

Ladda ned

RA802 Raman-bild tablett

Fokus och upplösning.

Fokusspårningstekniken LiveTrack upprätthåller automatiskt fokus på provet, vilket säkerställer att du kan samla in kemiska bilder med högsta kvalitet över hela provet. Den spatiella upplösningen kan vara så hög som 1 µm per pixel, vilket gör det möjligt för forskare att verkligen kan förstå provets lokala heterogenitet

RA802 Raman-bild på tablett

Analyshastighet

Tekniken StreamLine för snabb avbildning ökar avbildningshastigheten till 1 500 spektra per sekund, vilket gör analyser snabbare än någonsin och förhindrar skador på provet. En hel tablett kan mappas på så kort tid som 5 minuter med låg upplösning och på bara 2 timmar med den högsta upplösningen

RA802 batch-mappning tablett

Batch-mappning

Med batch-mappningsautomatisering kan användaren spara tid genom att programmera flera prover som kör sekventiellt. Renishaw kan tillhandahålla specialanpassade tabletthållare som är specifika för användarens prover. Dessa håller proverna säkert medan systemet analyserar varje prov i ordning.

Applikationer

RA802 Tablettbeläggningar

Identifiera förfalskade mediciner

Raman-mappning kan generera högupplösta (1 µm2 per pixel) kemiska bilder av komplexa materialblandningar, som exempelvis tabletter. Med dessa bilder kan du studera skillnader, inte bara i kemiska komponenter utan också formuleringens mikrostruktur – ett viktigt sätt att identifiera förfalskningar.

Ladda ner rapporten

RA802 Partikelstatistik läkemedel

Deformulera mediciner

I denna rapport tittar vi på reverse engineering av existerande mediciner med Raman-avbildning. Vi samlade in tusentals Raman-spektra över ett provs yta för att fastställa en formulerings mikrostruktur. Varje pixel innehåller all kemisk information för den provpunkten.

Ladda ner rapporten

Upprätthåll fokus i
realtid med LiveTrack

Analyseraren RA802 använder den automatiserade fokusspårningstekniken LiveTrack™ för att samla in, i realtid, noggrann och repeterbar spektra och topografi från prover med stora höjdvariationer. Skapa fantastiska 3D-bilder av ojämna, krökta eller grova ytor utan att för-skanning behövs. Titta på videon för att se ett exempel.

Vill du veta mer?

Din lokala representant hjälper gärna till med dina frågor.
Du kan kontakta dem genom att fylla i ett formulär eller skicka ett epost-meddelande.

Kontakta oss

Få våra senaste uppdateringar

Håll dig uppdaterad och få senaste nytt, webbkonferenser, applikationsmeddelanden och produktlanseringar direkt i din inkorg.

Prenumerera

Nedladdningar: Farmaceutisk analyserare RA802

Specifikationer

Parameter

Värde

Laservåglängd

785 nm

Lasereffekt: > 150 mW vid provet. Med innovativ StreamLine-teknik kan högre lasereffekt användas utan att provet skadas.

Spektralområde100 cm-1 till 3 250 cm-1
Spektralspridning2 cm-1 pixel-1
Minsta bildpixelstorlek1 µm
SynfältMakro ~21 mm × 16 mm (med zoomalternativ)
Mikro ~ 330 µm × 250 µm (med zoomalternativ)
FokuseringMakro – Manuell eller fördefinierad
Mikro – Automatisk (LiveTrack) eller manuell
DatainsamlingshastighetÖver 1 500 spektra/s
Maximal provstorlek~ (110 mm × 90 mm × 25 mm) – passar 96 well plate
Effekt, spänning100–240 V AC ±10 %, 50/60Hz, 100 W maximalt
Mått720 mm (B) × 502 mm (H) × 535 mm (D)
Vikt (exklusive dator)54 kg
LaserklassLaserprodukt klass 1, uppfyller IEC60825-1. CE-märkt
ProgramvaraRenishaw WiRE-programvara med databas med CFR21 Part 11-funktioner, partikelstatistik och rapporteringsfunktion
StandarderKvalificering
KvalificeringFullständig IQ/OQ/PQ